Binnenhuis stylist

U hebt een ruimte en weet niet precies wat u ermee aan moet? U hebt geen idee hoe u de volledige potentie van die ruimte er uit kunt halen en naar voren kunt brengen? Denk dan eens aan mij als binnenhuis stylist. Ik als stylist interieur onderken namelijk wel de potentie en kan van elke denkbare ruimte een onherkenbaar mooie ruimte maken. 

Binnenhuis stylist

Ik heb als binnenhuis stylist een ongekende passie voor alles wat met styling te maken heeft

 Als binnenhuis stylist heb ik een ongekende passie voor interieur. Ik kan u dan ook op een zeer breed vlak van dienst zijn. U kunt bij mij kiezen voor een compleet pakket uit ons aanbod, u doet ook een beroep op ons als u maatwerk verlangt. Wij richten complete ruimtes voor u in, zoals u ook een beroep op ons kunt doen als u graag een speciale finishing touch wenst. Ik kan u in elk geval steeds nieuwe inzichten bieden om elke ruimte wel optimaal te benutten. Of anders gezegd, ik kan binnen de gebaande paden een heel andere blik werpen op een ruimte om zo de potentie volledig tot uiting te brengen. 

Binnenhuis stylist - Rotterdam

Voor een chique of juist een meer warme uitstraling

Een binnenhuis stylist zorgt altijd voor een zeer verfrissend effect en ik hecht aan stijlvolle en kleurrijke ruimtes. U kunt vragen naar een chique of juist een warme uitstraling en u kunt mij gerust in elke ruimte in uw huis mijn gang laten gaan. Of dat nou de woon- of badkamer is. Zelfs het toilet kan ik op de door u gewenste manier stylen. Niets is wat betreft styling dus onmogelijk. 

 Ook het moodboard mag uiteraard niet ontbreken 

Wanneer u mij inhuurt als binnenhuis stylist, dan gaat u zien dat ik vaak werk met 3D-tekeningen zoals ik ook vaak ruimtes volledig kan intekenen. Ook het moodboard ontbreekt uiteraard niet. Heeft u zelf idee├źn? Dat is uiteraard prima. Ik denk ook graag met u mee en kan u gemakkelijk voorbeelden van een bepaalde sfeer in een ruimte laten zien en voelen. Ik kan zoals gesteld prima uit de voeten in zowel de kleine als grotere ruimtes. Komt u er niet uit met uw ruimte ondanks dat u weet dat een ruimte potentie heeft? Dan is het erg verstandig om mij als binnenhuis stylist in te huren. U krijgt daarvan nooit spijt en u zult worden verrast van de mogelijkheden die een bepaalde ruimte heeft.