Interieuradvies aan huis

Kan uw interieur wel een opfrisser gebruiken of ziet u graag een complete make-over? Bij Puur Veronique bent u aan het juiste adres voor interieuradvies aan huis. Ik kan u voorzien in een compleet interieurplan of enkel wat finishing touches. Met mijn ervaring en enorme passie voor interieur, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Als u op zoek bent naar een interieurstylist in Rotterdam of een interieuradviseur in Limburg, neem dan contact op met Puur Veronique. Ik verras u graag met mijn unieke inzicht en passie voor interieur!

Interieuradvies aan huis

Laat je inspireren door mijn interieuradvies aan huis

Bent u op zoek naar nieuw inzicht of heeft u wel een beeld, maar weet u niet zo goed hoe u dit kunt realiseren? Ik wil u daar graag bij helpen. Door gebruik te maken van een moodboard, inspireer ik u graag in een persoonlijk gesprek. Met mijn passie en inzicht voor interieur heb ik een goed oog voor detail. Daarom ben ik ook altijd zowel bewust als onbewust op zoek naar mooie dingen die ik kan gebruiken in uw interieur. Op die manier bent u verzekerd van een uniek eindresultaat.

Interieuradvies aan huis


Interieuradvies aan huis voor zowel een kleine als grote plannen

Of het nu gaat om meubelmaatwerk, behanggebruik, een lichtplan of juist een complete verbouwing of renovatie, bij Puur Veronique kunt u rekenen op professioneel interieuradvies aan huis. Ik luister graag naar uw woonwensen en kom met een werkbaar plan en/of een uniek ontwerp voor uw kleine en grote plannen. Ook als u enkel een andere invalshoek nodig hebt, kunt u terecht bij mij. Ik geef graag een antwoord op uw vraag op interieurgebied.


Mijn diensten

Bij Puur Veronique kunt u terecht voor allerlei soorten styling op interieurgebied. Denk bijvoorbeeld aan advies op behanggebruik, meubelen, lichtgebruik of een complete verbouwing. Waar u ook advies op wilt, met mijn passie en ervaring kan ik altijd maatwerk leveren. Of het nu gaat om een totaal interieurplan, een shopping list, 3D-tekeningen of enkel stylingadvies. Ik zie graag uw woonwensen een realiteit worden!


Neem contact op voor interieuradvies aan huis

Ziet u graag een renovatie van uw keuken, woonkamer of slaapkamer en wilt u graag interieuradvies aan huis. Dan bent u bij Puur Veronique aan het juiste adres. Ik kom maar al te graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken en om naar uw woonwensen te luisteren. Bent u benieuwd wat ik als professioneel styliste voor uw interieur kan betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak aan huis.