Interieuradviseur Limburg

Ziet u graag een make-over van uw interieur en wilt u daarbij graag de hulp inschakelen van een interieuradviseur in Limburg? Dan bent u bij Puur Veronique aan het goede adres. Met mijn passie voor interieurontwerp en styling, geef ik u graag interieuradvies aan huis! Uw woonwensen staan centraal en daarmee ga ik aan de slag. Aan de hand mijn werkwijze krijg ik een goed inzicht op kleurgebruik en materialen, die gebruikt kunnen worden bij een renovatie of een complete verbouwing. 

Interieuradviseur Limburg

Als interieuradviseur in Limburg inspireer ik u graag

Heeft u het concept in het hoofd zitten, maar kunt u het niet papier krijgen? Of ziet u graag een renovatie of complete verbouwing van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en/of keuken, maar u weet niet precies wat past bij het huis en uzelf? Daar wil ik u graag bij helpen. Door mijn passie voor interieur en jarenlange ervaring bekijk ik elke situatie weer anders. Ik geef u voorbeelden en bespreek graag uw woonwensen. Want samen met u maken we er iets moois van!

Interieuradviseur Limburg

Een compleet interieurplan door de interieuradviseur in Limburg

Voor een verbouwing of complete renovatie kunt u terecht bij Puur Veronique. U kunt rekenen op een compleet interieurplan van A tot Z. Uiteraard voorzie ik u graag in een shoppinglist, shopbegeleiding, stylingadvies, 3D tekeningen en maatwerk offertes. Op basis van uw wensen kunt u kiezen voor een compleet pakket of juist maatwerk. Wat de vraag op interieurgebied ook is, Puur Veronique heeft een passende oplossing waarbij u alleen maar verblijd kunt kijken naar het eindresultaat.  

 Inzichtelijk 3D-ontwerp en moodboard door interieuradviseur in Limburg 

Veel inspiratie voor een frisse outlook op interieur haal ik uit een moodboard. Met een moodboard kun je wenselijk kleur- en materiaalgebruik goed naar voren laten komen. Op die manier kan ik aan de slag gaan met een interieurontwerp voor uw ruimte. Voor het interieurontwerp maak ik gebruik van een 3D-tekening. Of het nu gaat om een totaal concept of een verbouwing, met een 3D-tekening krijgt u inzicht op het eindresultaat.

Kies voor Puur Veronique, interieuradviseur Limburg

Van een compleet interieurplan tot enkel stylingadvies op meubilair. U bent bij Puur Veronique aan het juiste adres. Met mijn passie en ervaring op interieurgebied, realiseer ik graag een andere blik, een verfrissend effect of een nieuwe beleving. Ook als u op zoek bent naar een interieurstylist in Rotterdam, kunt u bij mij terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.