Interieurstylist Rotterdam 

Bent u op zoek naar een interieurstylist in Rotterdam voor interieuradvies aan huis? Ik kom graag bij u langs om uw woonwensen te bespreken. Op basis van uw wensen maak ik een compleet interieurplan tot de finishing touch. Ik inspireer u graag met nieuwe inzichten en andere invalshoeken. Met mijn passie voor interieur en styling zie ik niets liever dan een blij gezicht en een verwonderde blik bij het eindresultaat. Woont u in regio Rotterdam en bent u benieuwd naar mijn passie en professionele inzicht op uw interieur? Neem dan contact op en laat mij u inspireren!

Interieurstylist Rotterdam

Mijn werkwijze als interieurstylist in Rotterdam

Bij Puur Veronique kunt u een compleet interieurplan verwachten en alles wat daartussen zit. Om zo goed mogelijk uw woonwensen in kaart te brengen, maak ik gebruik van een moodboard. Met een moodboard krijg ik (en uzelf) veel inzicht op uw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan kleur in je interieur en de vormen en materialen die gebruikt kunnen worden. Op basis van je persoonlijke moodboard en een goed overzicht van de huidige situatie, maak ik een interieurontwerp. Het interieurontwerp begint bij een interieurtekening en vervolgens maak ik een inzichtelijke 3D-tekening. U krijgt dan een goed beeld van het eindresultaat. Van een compleet interieurplan tot een shoppinglist, stylingadvies, maatwerk offertes en interieurinspiratie. U bent verzekerd van een complete ontzorging op interieurgebied.

Interieurstylist Rotterdam


Een 3D-ontwerp van de interieurstylist van Rotterdam

Of u nu een totaal ontwerp zoekt of enkel inzicht voor een eventuele verbouwing, met een 3D-ontwerp kan ik u een goed overzicht geven. In het 3D-ontwerp komen de kleuren en materiaalkeuze goed naar voren. Op die manier ziet u goed wat u kunt verwachten na de renovatie van uw interieur. Een 3D-ontwerp kan ik zowel voor totaalconcepten als voor verbouwingen voor u maken. Benieuwd naar enkele interieur make-overs? Bekijk dan de galerij op de website en laat u alvast inspireren!


Neem contact op met de interieurstylist van Rotterdam 


Of u nu kleine of grote plannen heeft voor uw interieur, bij Puur Veronique kunt u terecht met uw woonwensen. Op basis van de besproken wensen, kan ik een compleet interieurplan maken waarbij we kunnen uitkijken naar een geweldig eindresultaat. U kunt kiezen voor een pakket in ons aanbod, maar advies op maat is uiteraard ook mogelijk. Heeft u een interieuradviseur in Limburg nodig? Ook dan kunt u terecht bij Puur Veronique. Ik inspireer u graag naar nieuw interieur!