Stylist interieur

Als u zelf de potentie van bepaalde ruimtes maar niet op waarde weet te schatten of wanneer u gewoon een keer iets heel anders wilt, is het inhuren van mij als stylist interieur het meest verstandige wat u kunt doen. Ik kan elke ruimte een totaal andere uitstraling geven en weet wel de potentie van ruimtes duidelijk naar voren te brengen.

Stylist interieur

Voor heel de ruimte of juist voor de finishing touch?

 Ik kan u als stylist interieur inzicht geven en kan u aangeven op welke wijze u een ruimte wel optimaal kunt benutten. Ik heb een enorme passie voor interieur en ben inzetbaar voor al uw styling en interieuradvies. Ik kan u gemakkelijk een totaal interieurplan aanbieden. Ik kan echter desgewenst ook alleen een finishing touch aan de ruimtes in uw woning geven. Ik lever maatwerk en niets op het gebied van styling is onmogelijk. Een interieurstylist inhuren is dus erg verstandig. 

Stylist interieur

Kiest u voor een compleet pakket of kiest u voor maatwerk?

 U kunt een compleet pakket bij ons aanschaffen, u kunt echter even gemakkelijk een plan op maat vragen. In alle gevallen creëert u een verfrissend effect, waarbij ik een groot fan ben van stijlvol en kleurrijk. Wilt u een chique uitstraling of een warme uitstraling? Het is prima mogelijk als u mij als stylist interieur in de arm neemt.

Stylist interieur inhuren? Ik kan u in elke ruimte prima van dienst zijn

 
Ik kan nagenoeg in elke ruimte uit de voeten en maak geen verschil tussen een woon- of badkamer. Ook uw patio’s style ik graag, en dat volledig naar uw wensen. Bij mijn werkzaamheden maak ik vaak gebruik van een moodboard en van 3D-tekeningen. Ik teken de ruimtes uit en daardoor alleen al krijgt u al een mooi beeld van hoe de ruimte er na de styling uit komt te zien. Ik werk daarnaast graag met kleurenschema's en adviseer u op alle vlakken die betrekking hebben op het stylen van een ruimte. 

Heel verstandig om een beroep op mij te gaan doen

 Ik werk met passie en luister naar uw wensen. Ik denk ook graag met u mee en u kunt ook de complete styling aan mij overlaten. Het is maar net wat u wilt. Ik lever maatwerk en zie wel de potentie die een ruimte heeft, maar die u zelf niet ziet. Heel verstandig dus om een beroep op mijn diensten te gaan doen.